Een kennismaking met Joe Dispenza in 9 vragen — Mind Transformers (2024)

Onder het motto never not learning trok Mario Haneca begin dit jaar naar Florida voor een transformerende retreat met een van zijn leermeesters, Joe Dispenza. Wie is die Dispenza en wat is de meerwaarde van zijn werk voor jou als ondernemer? Mario licht een tip van de sluier op aan de hand van negen kritische vragen.

1. Wie is Joe Dispenza?

Joe Dispenza is neurowetenschapper, bestsellerauteur en wereldwijd een referentie op het vlak van transformatie. Zijn werk is spraakmakend en baanbrekend. In een notendop: hij combineert wetenschap en spiritualiteit om mensen te leren hoe ze hun eigen realiteit kunnen creëren. Als we ons bewustzijn verhogen en onszelf herprogrammeren, zijn we tot buitengewone prestaties in staat, stelt hij. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen: na een zwaar verkeersongeval lapte Dispenza zijn gebroken rug in negen weken tijd weer op met de kracht van zijn gedachten.

2. Waarom zouden we zijn stellingen geloven?

De transformaties op basis van Dispenza’s learnings zijn zo indrukwekkend – instant genezingen, spontane remissies, levens die compleet veranderen – dat artsen, wetenschappers en universitaire onderzoeksgroepen zich over zijn werk buigen. Want meten is weten, en toeval valt niet uit te sluiten. Maar de onderzoeksresultaten bevestigen de stellingen van Dispenza: als je je denken en je voelen verandert, gebeurt er iets. Met je hersengolven, je hartritme, de chemie in je lijf, de energie rond je … Dat leidt tot manifestaties die niet te verklaren zijn met de traditionele wetenschappen. Door de hoge succesratio tijdens de studies geniet Dispenza steeds meer aanzien, ook in de academische wereld.

3. Wat heb je tijdens het Advanced Retreat geleerd dat jou als mentor verder helpt?

Dispenza legt op een heel gedetailleerd wetenschappelijk niveau uit hoe je connectie maakt met the quantum field, het universele elektromagnetische veld. Als voormalig ingenieur vind ik die wetenschappelijk onderbouwde benadering een meerwaarde. Ik weet graag hoe en waarom iets werkt. We hebben daar ook elke dag vijf à zes uur gemediteerd. Dat heeft me geholpen om in de diepte te begrijpen wat er gebeurt tijdens een meditatie. Het heeft me energetisch opgetild, ik voelde me fully buzzed. Je lichaam trilt op een hogere frequentie, je bewustzijn is hoger, je ziet verbanden die je nooit eerder zag, je voelt je verbonden met alles en iedereen …

Ik heb ontdekt dat er heel veel te vinden is in het niets. Als je je fysieke zintuigen afsluit, kun je een diepere connectie maken met jezelf én met een hoger collectief bewustzijn. Dat kan bizar klinken, maar je moet het zelf ervaren. Mijn body awareness is enorm toegenomen. En tijdens de coherence healings heb ik gezien en ervaren waartoe wij mensen in staat zijn. Het voelt als een verdieping van mijn meesterschap in transformatie.

5. Groot dromen, is het echt zo simpel?

Iedereen kan het, op voorwaarde dat je jezelf niet in de weg zit. Als je oude programma op de achtergrond blijft draaien, kun je lang wachten op nieuwe resultaten. Als je blijft denken dat het je nooit zal lukken, zal dat ook werkelijkheid worden, want de Wet van Aantrekking werkt in alle richtingen. Het vereist een oprecht commitment om je ingesleten patronen te doorbreken. Het vereist een hoger bewustzijn om je zelfsabotage op te merken en je systeem te ontleren wat je niet meer dient. Onwerkbare gedachten, verlammende emoties, saboterende acties: merk ze op en leg ze stil. Hoe vaker je bewust kiest voor andere gewoonten, hoe krachtiger je nieuwe identiteit wordt.

6. Mijn gewoonten veranderen? Been there, done that, maar ik hou het zelden vol.

Dat komt omdat je staat van zijn niet verandert. Goede voornemens hou je zelden vol op wilskracht alleen. Duurzame transformatie is enkel mogelijk als je een upgrade doet van het programma dat je aanstuurt. Met andere woorden: als je niet alleen je acties, maar ook je denken en je voelen verandert. Als kind krijgen we veel mee van onze ouders, van de context waarin we opgroeien ... Maar dat zijn enkel de fabrieksinstellingen. We beseffen te weinig dat we daar niet voor de rest van ons leven aan vasthangen. We kunnen een upgrade doen en zelfs nieuwe programma’s creëren die onze genetische belasting overstijgen.

7. Moeten we nu allemaal de meditatiemat uitrollen?

Niets moet, maar mediteren helpt om voorbij je analytische geest – je innerlijke criticus – te komen en het gewenste programma in je onderbewustzijn te planten. Als je ademhaling, je hartritme en je hersengolven vertragen, opent de poort naar nieuwe mogelijkheden. Cruciaal is wel dat je niet alleen een helder beeld van je doelen hebt, maar dat je ze ook voelt, tot in de toppen van je tenen. Alsof je dromen al werkelijkheid zijn geworden. Niet alleen visualiseren dus, maar visioneren. Pas dan schiet de cocreatie met het universum in gang. Dat werkt als een booster en maakt je magnetisch.

8. Snap je dat niet iedereen houdt van die mystieke bijsmaak?

Absoluut, tien jaar geleden zou ik ook weerstand gevoeld hebben. Maar vandaag moet ik het niet meer geloven, want ik wéét dat het werkt. Ik pas het toe. Mijn cliënten passen het toe. En de resultaten spreken voor zich. Ik merk dat ondernemers die in het begin weerstand hebben, vaak de grootste supporters worden. Omdat ze zo veel creëren in zo'n korte tijd. Die wetten werken altijd, voor iedereen. Als je de kwantumprincipes toepast als ondernemer heb je toegang tot een hogere kwaliteit van leven – financieel, emotioneel, fysiek ... Die verhalen wil ik delen, om andere ondernemers te inspireren.

9. Heb je nog een ultieme tip voor ondernemers die unlimited willen worden?

Wees dankbaar. Niet alleen voor de dingen die er vandaag zijn, maar ook voor wat onderweg is. Gratitude is the ultimate state of receivership. Wacht niet tot je doel bereikt is om dankbaar te zijn, maar wees het vandaag al. Als je jezelf de moeite waard vindt, dan komt het jouw richting uit.

Een kennismaking met Joe Dispenza in 9 vragen — Mind Transformers (2024)

References

Top Articles
Creamy Garlic Butter Tuscan Salmon
Tracy’s Rhubarb Pate de Fruit
Northern Counties Soccer Association Nj
NYT Mini Crossword today: puzzle answers for Tuesday, September 17 | Digital Trends
Txtvrfy Sheridan Wy
Osrs But Damage
Deshret's Spirit
Geometry Escape Challenge A Answer Key
OnTrigger Enter, Exit ...
Daniela Antury Telegram
Delectable Birthday Dyes
Calmspirits Clapper
Cvs Appointment For Booster Shot
Leader Times Obituaries Liberal Ks
St Maries Idaho Craigslist
Plan Z - Nazi Shipbuilding Plans
Healthier Homes | Coronavirus Protocol | Stanley Steemer - Stanley Steemer | The Steem Team
Tyrone Unblocked Games Bitlife
Rs3 Ushabti
Silky Jet Water Flosser
Craigslist Wilkes Barre Pa Pets
Used Patio Furniture - Craigslist
Victory for Belron® company Carglass® Germany and ATU as European Court of Justice defends a fair and level playing field in the automotive aftermarket
Cognitive Science Cornell
Malluvilla In Malayalam Movies Download
Tottenham Blog Aggregator
Helpers Needed At Once Bug Fables
Allegheny Clinic Primary Care North
Craigslist/Phx
Bi State Schedule
J&R Cycle Villa Park
Workboy Kennel
24 slang words teens and Gen Zers are using in 2020, and what they really mean
Scioto Post News
Save on Games, Flamingo, Toys Games & Novelties
T&J Agnes Theaters
Metro 72 Hour Extension 2022
Delaware judge sets Twitter, Elon Musk trial for October
Mohave County Jobs Craigslist
Craigslist Ludington Michigan
The Banshees Of Inisherin Showtimes Near Reading Cinemas Town Square
Dogs Craiglist
More News, Rumors and Opinions Tuesday PM 7-9-2024 — Dinar Recaps
Improving curriculum alignment and achieving learning goals by making the curriculum visible | Semantic Scholar
Gfs Ordering Online
Who Is Responsible for Writing Obituaries After Death? | Pottstown Funeral Home & Crematory
Dwc Qme Database
1Tamilmv.kids
Joe Bartosik Ms
Otter Bustr
Ubg98.Github.io Unblocked
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6726

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.